R LINE GLASS

Prodaja & Ugradnja stakala na vozilima

Auto-stakla RLINE GLASS D.O.O. je renomirana kompanija koja se na domaćem tržištu bavi prodajom, ugradnjom kao i popravkom stakala, ne samo na automobilima već i na ostalim specijalizovanim vozilima svih namena.

Naša kompanija je počela sa radom, ne tako davne, 2017. godine sa centralnim sedištem u Beogradu.

Međutim, zahvaljujući našem timu stručnjaka koji nudi profesionalnu i brzu uslugu, kompanija je doživela ekspanziju u poslovanju na širem području. RLINE GLASS porodicu broji trenutno šest vrhunskih stručnjaka sa dve ažurne mobilne terenske službe, koje su u svakom momentu fleksibilne i slobodne da izađu na teren ukoliko su zahtevi naših cenjenih klijenata takvi.

Zbog sve većeg obima i zahteva posla, uskoro planiramo i proširenje asortimana usluga, što će omogućiti otvorene pozicije za nova radna mesta. Naša vizija je širenje poslovnih kapaciteta ne samo u Beogradu, nego i u Novom Sadu, kao i pojačanje našeg stručnog tima. U prestonici se nalazimo na adresi: Nehruova br.51 u bloku 44 na Novom Beogradu (kontakt telefoni: 066/666-88-71, 063/185-47-35, 065/408-48-86). A uskoro će i centralna Vojvodina biti bogatija za nekolicinu naših stručnih montera koji će u svakom momentu biti dostupni da odgovore na zahteve naših klijenata i saradnika.

  • Koristimo profesionalnu i najsavremeniju opremu
  • Zadovoljstvo klijenata je na prvom mestu
  • Profesionalna ugradnja i garancija na istu
  • Uveke otvoreni za nove saradnje
Usluge

Najčešća Pitanja

Da li u ponudi imate stakla za sve automobile,autobuse i kamione?

Da, nudimo asortiman za svaki putnicki automobil, autobus i kamion.

Da li imate stakla za radne masine?

Da nudimo asortiman za sve radne masine.

Da li mozete da izlijete staklo koje nije po standardima?

Da mozemo da izmerimo i da izlijemo i napravimo staklo koje nije po standardu i kojeg nema u slobodnoj prodaji.