STAKLA ZA AUTOMOBILE

Zamena & Reparacija

RLINE GLASS-ov tim visoko osposobljenih stručnjaka vrši zamenu i reparaciju auto-stakala brzo, kvalitetno i efikasno. Kod nas možete naći mnogo vrsta originalnih auto-stakala različitih karakteristika i performansi namenjena najrazličitijim modelima i tipovima automobila. Moguće je izvršiti zamenu i reparaciju auto-stakala (šoferšajbne, bočnih i zadnjih stakala) u najkraćem vremenskom roku uz maksimalno profesionalnu uslugu, bilo da naši klijenti zahtevaju uslugu u servisu ili na terenu. Zahvaljujući stručnosti i ažurnosti našeg tima, kao i brzovezujućim lepivima, Vaše vozilo će biti spremno za maksimalno sat vremena.

Kontaktirajte Nas

STAKLA ZA AUTOBUSE

Zamena & Reparacija

Za svako vozilo je najvažniji dobar i ispravan motor. Međutim, kada je reč o autobusima ne smemo zanemariti činjenicu da je veći deo vozila ove vrste pokriven staklom, odnosno prozorima. Zato je od velike važnosti obratiti pažnju kakva će biti stakla, jer svaki prosečan putnik prvo prometi kvalitet stakla, koje bi trebalo da obezbedi perfektnu vidljivost i realnu sliku, smanjenje vibracija koje se mogu osetiti prilikom naslanjanja na isto, ali i prigušenu buku od spoljnih uticaja saobraćaja. Uverite se i sami zašto je naša kompanija svojom profesionalnom uslugom uspela da obezbedi jedno od vodećih mesta, čak i kada je ova usluga u pitanju.

Kontaktirajte Nas

STAKLA ZA KAMIONE

Zamena & Reparacija

Zbog uslova puteva i mogućih situacija u saobraćaju, imajući u vidu da su pod velikim opterećenjem na otvorenom putu u dugim vremenskim intervalima, sigurnost, ne samo motora, već i stakala i retrovizora je najvažniji i neophodni uslov koji treba zadovoljiti. Za naše stručnjake, ni kamioni ne predstavljaju dodatan izazov. Zamena stakala na kamionima je rutinska stvar koju naši profesionalci obavljaju u servisu ili na terenu pre nego što tahograf vozača otkuca za kraj pauze.

Kontaktirajte Nas

STAKLA ZA RADNE MAŠINE

Zamena & Reparacija

Radne mašine zahtevaju stakla posebnog oblika, kvaliteta i otpornosti na moguće udare, pa je za sam način zamene stakala, zbog njihove masivnosti, potrebno pristupiti krajnje odgovorno i profesionalno. U saradnji sa renomiranim proizvođačima auto-stakala, RLINE GLASS porodica se može pohvaliti stotinama zamenjenih stakala na građevinskim mašinama različite namene u najkraćem vremenskom roku uz veoma pristupačne cene.

Kontaktirajte Nas